Ամառային տորթ

Բաղադրիչներ

  • Խմորի համար`
  • ձու – 2
  • շաքարավազ – 0.5 բաժակ
  • ալյուր – 0.5 բաժակ
  • սոդա – 0.5 թ.գ.
  • Կրեմի համար`
  • թթվասեր – 400 գր.
  • շաքարավազ – 1 բաժակ
  • ելակ
  • կիվի
  • ժելատին – 3 ճ.գ.

Ինչպես պատրաստել Ամառային տորթ

  1. Խմորի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, այնուհետև ալյուրի մեջ լցնել սոդան լավ խառնելուց հետո ավելացնել ձվի վրա: Այս ամենը լավ խառնել, եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում այնքան, մինչև պատրաստ կլինի:
  2. Կրեմի համար թթվասերը հարել շաքարավազի հետ, այնուհետև ժելատինը լցնել կես բաժակ սառը ջրի մեջ և թողնել 30 րոպե:
  3. Այնուհետև ժելատինը դնել մարմադ կրակի վրա և եփել մինչև եռալը:
  4. Սառչելուց հետո ավելացնել թթվասերի վրա և լավ խառնել, ավելացնել մանրացված կիվին և ելակը:
  5. Այս ամենը լցնել մեծ տարայի մեջ և դնել սառնարանում 2-3 ժամ:
  6. Սառչելուց հետո զգուշությամբ շուռ տալ մատուցվող ափսեի մեջ:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: