Բալի մուրաբա

Բաղադրիչներ

  • 1 կգ. բալ
  • 1.5 կգ. շաքարավազ
  • 150-200 գր. ջուր

Ինչպես պատրաստել Բալի մուրաբա

Բալը ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրով լվանալ, կորիզները հանել (կարելի է եբել նաև կորիզով): Շաքարավազով օշարակ պատրաստել, պտուղները լցնել մեջը և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ կլինի:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: