Բամիայի պահածո – մարինադ

Բաղադրիչներ

  • լոլիկ,
  • բամիա
  • 0,5 կգ կանաչ պղպեղ

Ինչպես պատրաստել Բամիայի պահածո – մարինադ

Եռացնել ու քամել 3 կգ լոլիկ, ավելացնել աղ և նորից եռացնել, մեջը լցնելով մաքրած, լվացած 3 կգ բամիա ու 0,5 կգ կանաչ պղպեղ: Երբ դեղնեն, անմիջապես լցնել մաքուր ու չոր բանկաների մեջ: Լոլիկի ջուրը պետք է ծածկի բամիային. եթե չի ծածկում, ավելացնել եռացրած ջուր, որից հետո փակել բանկաները, ինչպես պահածոն:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: