Բազուկի թթու

Բաղադրիչներ

  • 10 կգ բազուկ
  • սխտոր
  • սամիթ
  • աղաջուր

Ինչպես պատրաստել Բազուկի թթու

10 կգ միջին չափսի կարմիր դալար բազուկը մաքրել, լվանալ: Գցել եռման ջրի մեջ, 10 րոպե խաշել, թողնել որ սառչի: Հետո խաշած բազուկները դասավորել կավե ամանի մեջ, ցանկության դեպքում շերտ-շերտ դնել կծու կանաչ պղպեղ (1 կգ), մաքրած սխտոր (մոտ 500 գր.), սամիթ (1 կապ), վերջում լցնել նախապես պատրաստած աղաջուր (7 լ. ջրին մոտ 1,5 թեյի բաժակ աղ): Պահել զով տեղ 15-20 օր:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: