Բաղադրիչներ
- 1 կգ մաքրած դդմիկ (կոբաչկա)
- 1 կգ շաքարավազ
- 1 հատ մեծ կիտրոն
Ինչպես պատրաստել Դդմիկով և նարնջով մուրաբա
Դդմիկը մաքրել, հանել միջուկը, կտրատել մաքրած նարինջը, դնել էմալապատ թասայի մեջ, ցանել շաքարավազը, թողնել այդպես մնա ամբողջ գիշեր:
Թասը դնել սալօջախին, եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Այնուհետև վերցնել սալօջախից, թողնել սառչի, այնուհետև եռալուց հետո նորից եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Սառելուց հետո լցնել բանկաները և փակել կապրոնե կապարիչով: