Դդմիկով թացան

Բաղադրիչներ

  • դդմիկ – 1/2 կգ
  • քամած մածուն – 1/2 բ.
  • դահին – 2 ճ.գ.
  • ձեթ – 2 ճ. գ.
  • լիմոնի հյութ
  • համեմի և անանուխի թերթիկներ
  • համեմի սերմ
  • սխտորի փոշի

Ինչպես պատրաստել Դդմիկով թացան

  • Շոգեխաշել մանրացված դդմիկը մի քիչ ձեթով:
  • Սառչելուց հետո, էլեկտրական հարիչով ճզմել, ավելացնել մածունն ու դահինը, ապա մանրացված կանաչին, համեմել և մատուցել:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: