Ղուրաբիե

Բաղադրիչներ

  • շաքար – 1 բ.
  • մարկարին – 1 բ.
  • ալյուր – 2 բ.
  • սոդա – ½ թ. գ.
  • մի քիչ վանիլին
  • կակաո
  • կաղին` ըստ ցանկության

Ինչպես պատրաստել Ղուրաբիե

  • Խառնել շաքարն ու մարկարինը:
  • Ավելացնել ալյուրն ու սոդան:
  • Ցանկության դեպքում խմորի կեսը համեմել 1 ճ. գ. կակաոյով:
  • Մատներով փոքրիկ կաղապարներ կամ օղակներ պատրաստել, զարդարել կաղինով և շարել փռի ափսեի մեջ:
  • Թխել միջին ջերմաստիճանով փռի մեջ մինչև թեթևակի վարդագույնի:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: