Բաղադրիչներ
- վարունգ վարունգ 4 հատ
- ճակնդեղ ճակնդեղ 6 հատ
- կարտոֆիլ կարտոֆիլ 2 հատ
- ձու ձու 2 հատ
- կեֆիր կեֆիր
- աղ աղ
- կանաչ սոխ կանաչ սոխ 1 punj
- մաղադանոս մաղադանոս
- սամիթ սամիթ
- ապուխտ ապուխտ 400 gram
Ինչպես պատրաստել Կեֆիրով օկրոշկա
Նախապես պատրաստել ձևավոր սառույց. սամիթը լվանալ, սառույցի ամանի մեջ դնել սամիթի ճյուղեր, ջուր լցնել և դնել սառցախցիկը: Կարտոֆիլը եփել, մաքրել: Վարունգը լվանալ, կեղևը մաքրել: Ձուն պինդ խաշել, մաքրել: Ձուն, կարտոֆիլը, վարունգն ու ապուխտը կտրատել: Ճակնդեղը լվանալ, չորացնել, մանրացնել: Կանաչին լվանալ, մանր կտրատել: Բաղադրիչները լցնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել կանաչին և աղ, պղպեղ ցանել, խառնել կեֆիրին: Մատուցելիս ամեն ամանի մեջ սառույցի մեկ-երկու խորանարդիկ գցել:
Պատրաստեք կեֆիրով օկրոշկա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԵՖԻՐՈՎ ՕԿՐՈՇԿԱ Ռուսական Ապուր է: