Մսի Տեֆտալներ Պանրով

Բաղադրիչներ

  • տավարի և խոզի մսի խճողակ – 400գր.
  • ջուր – 1/8լ
  • թրջած բուլկի – 2
  • աղ –
  • պղպեղ
  • բուսական յուղ – 1ճգ
  • գլուխ սոխ – 1
  • ձու – 1
  • մաղադանոս
  • կիտրոնի հյութ
  • ալյուր – 40 գր.
  • կաթ
  • պաքսիմատ – 60 գր.
  • բուսական յուղ` տապակելու համար
  • պինդ պանիր – 40 գր
  • կետչուպ – 6 ճ․գ.

Ինչպես պատրաստել Մսի Տեֆտալներ Պանրով

  • Աղացած խոզի և տավարի մսի խճողակի խառնուրդի մեջ ջուր լցնել, կես ժամ հետո ավելացնել թրջած բուլկին, համունքները, սոխառածը, ձուն, խառնել, ավելացնել, կանաչին, ըւստ ճաշակի համեմել:
  • Ձևավորել 6-8սմ երկարությամբ և 2 սմ հաստությամբ ռուլետներ, թաթախել ձվի և կաթի խառնուրդի և պաքսիմատի մեջ, տապակել և անմիջապես մատուցել: Վրան լցնել քերած պանիր:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: