Պանրով լավաշ

Բաղադրիչներ

  • լավաշ- 3 հատ
  • պանիր – 200 գ.
  • կեչուպ – 200 գ.
  • չորացրած ռեհան կամ խառը կանաչի

Ինչպես պատրաստել Պանրով լավաշ

Լավաշը փռել տապակի վրա, կեչուպ քսել վրան: Քերած պանիր շաղ տալ լավաշի վրա, չորացրած կանաչին փշրել պանրի վրա: Երկրորդ լավաշով ծածկել, նորից կեչուպ քսել, պանիր ցանել, կանաչի փշրել: Երրորդ լավաշն էլ դնել, կրկին պանիր և կանաչի լցնել։ Տաք ջեռոցում թողնել 10-15 րոպե: Կտրատել և մատուցել թեյի հետ։

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: