Տնական Համբուրգեր

Բաղադրիչներ

համբուրգերի հաց՝

  • 300 մլ կաթ
  • 1 ձու
  • 30 մլ ձեթ
  • 1 թ գդ աղ
  • 1 թ գդ շաքարավազ
  • մի կտոր հացի դրոժ
  • 550 գ ալյուր

համբուրգեր՝

  • աղացած միս( խոզի ու տավարի)
  • մի քիչ ձեթ
  • աղ
  • աղացած սև պղպեղ
  • մանր կտրտած կանաչի

բացի դրանից՝

  • լոլիկ
  • հազարի տերևներ
  • կետչուպ
  • կլոր կտրկած սոխ
  • պանիր
  • կլոր-կլոր կտրկած թթու վարունգ:

Ինչպես պատրաստել Տնական Համբուրգեր

Գոլ կաթի մեջ լուծել դրոժը, շաքարը, ալյուրի մի մասը, տրորած ձուն, աղը: Ծածկել մաքուր սրբիչով, թողնել կես ժամ, որ հասունանա: Ավելացնել ալյուրի մնացած մասը, ձեթը և խմոր հունցել: Թողնել մոտ 1,5 ժամ, որ լավ բարձրանա: Մինչ այդ, միսը խառնել համեմունքների հետ և դնել սառնարանում մի ժամի չափ:
Խմորից ձեր ուզած չափի գնդիկներ պատրաստել, ձու քսել, սեզամի հատիկներ լցնել վրան (եթե ուզում եք) և թխել 200 աստիճանի տակ: Շատ նման են ստացվում Մակդոնալտսի հացերին, բայց ավելի համով:
Ստացված հացերի տրամագծով համբուրգերներ պատրաստել և տապակել երկու կողմից: Դնել հացերի մեջ՝հազարի թերթիկների, լոլիկի կտորների, պանիրի, թթու վարունգի հետ միասին:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: