Տոմատի սոուսով մակարոն

Բաղադրիչներ

  •  լոլիկ – 320 գր
  • սոխ – 1 գլուխ
  • սխտոր – 1/2 պճեղ
  • ձիթապտղի յուղ – 1 ճ. գդ.
  • տոմատ – 60 գր.
  • մի քիչ մանրած ուրց
  • աղ
  • պղպեղ
  • կապար (каперсы) – 1 թ. գդ.
  • մակարոն (խողովակաձև) – 60 գր
  • ռեհան

Ինչպես պատրաստել Տոմատի սոուսով մակարոն

  1. Լոլիկների վրա եռացրած ջուր լցնել, հանել կլեպը: Մանրացնել սոխն ու սխտորը: Ձիթապտղի յուղով սոխառած անել: Լցնել սխտորը, լոլիկն ու տոմատը: Համեմել աղով, պղպեղով և ուրցով: Սոուսը եփել 15 րոպե, ավելացնել կապար:
  2. Մակարոնն եփել մեծ քանակով եռացրած աղաջրում: Լցնել քամիչի վրա մինչև քամվի: Լցնել ափսեի մեջ՝ սոուսով և ռեհանով:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: