Տորթ Սնիկերս

Բաղադրիչներ

Խմոր`

  • ձու – 5
  • շաքարավազ – 1 բաժակ
  • ալյուր – 1 բաժակ
  • վանիլ
  • կաթ – 2 ճ.գ.
  • շոկոլադ – 70-100 գր.

Կրեմ`

  • սերուցք – 400 մլ.
  • շաքարավազ – 3 ճ.գ.
  • Կերմ 2`
  • եփած խտացրած կաթ – 2/3
  • փափկեցված կարագ – 100 գր.
  • մանրացված պիստակ – 80-100 գր.

Գլազուր`

  • շոկոլադ – 100 գր.
  • կաթ – 2 ճգ.

Ինչպես պատրաստել Տորթ Սնիկերս

  1. Ձվի դեղնուցը առանձնացնել սպիտակուցից:
  2. Դեղնուցը հարել շաքարավազի և վանիլի հետ:
  3. Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել կաթը և խառնել այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  4. Այն լցնել դեղնուցի վրա և լավ խառնել:
  5. Սպիտակուցը առանձին լավ հարել, ավելացնել դեղնուցի վրա, աստիճանաբար լցնել ալյուրը և խառնել:
  6. Կաթսան կարագով պատել, այնուհետև ալյուր շաղ տալ:
  7. Խմորը լցնել մեջը և եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 25-35 րոպե:
  8. Երբ խմորը պատրաստ կլինի, թողնել, որ սառչի, այնուհետև բաժանել երկու մասի:
  9. Առաջին կրեմի համար սերուցքը լավ հարել շաքարավազի հետ և դնել սառնարանում, որ սառչի:
  10. Երկրորդ կրեմի համար կարագը լավ հարել, ավելացնել խտացրած կաթը, այնուհետև պիստակը և շարունակել հարել մինչև դառնա միասեռ:
  11. Գլազուրի համար շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնել, ավելացնել կաթը, լավ խառնել, այնուհետև թողնել, որ սառչի:
  12. Առաջին խմորի վրա քսել սերուցքից պատրաստված կրեմը, այնուհետև դնել սառնարանում, որ սառչի 15 րոպե:
  13. Հանել սառնարանից, վրան քսել երկրորդ կրեմը, այնուհետև վրան դնել հաջորդ խմորը, իսկ վերջում գլազուրով պատել տորթը:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: