Ուխա ձկնապուր

Բաղադրիչներ

  • ձուկ 2 հատ
  • կարտոֆիլ կարտոֆիլ 800 gram
  • գազար գազար 150 gram
  • սոխ սոխ 150 gram
  • մաղադանոս մաղադանոս
  • հատիկ պղպեղ հատիկ պղպեղ 10 gram
  • դափնու տերև դափնու տերև 4 հատ
  • աղ աղ
  • սև պղպեղ սև պղպեղ
  • կանաչի կանաչի

Ինչպես պատրաստել Ուխա ձկնապուր

Ձուկը մաքրել, գլուխներն ու պոչերը եփել կես ժամ, արգանակը պահել, ձուկն այլևս պետք չէ: Օգտագործվելու է մեջքի` մեջտեղի մասը: Սոխը մանրացնել: Գազարը ոչ մանր քերել: Կարտոֆիլը կտրատել, գցել արգանակի մեջ, աղ, պղպեղ անել: Երբ եռա, ավելացնել ձկան մսի կտորները: Եփել 15 րոպե, ավելացնել գազարը: Ավելացնել սոխը, եփել 5 րոպե: Սոխն ու գազարը կարելի է նախապես տապակել: Ավելացնել դափնու տերևը, հատիկ պղպեղը, մաղադանոսը: Թողնել մի քիչ, որ համերը միախառնվեն: Մատուցելիս կտրատած կանաչի լցնել ափսեի մեջ:

Պատրաստեք ուխա (ձկնապուր) հետևյալ բաղադրատոմսով

ՈՒԽԱ (ՁԿՆԱՊՈՒՐ) Ռուսական Ապուր է:

Կիսվեք Ձեր ընկերների հետ՝
Թողնել պատասխան

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: